KOME SLUGERAJU SNP-ovci ?

DAN, 2. nov. 2016:  

Orhan Šahmanović, predsjednik Opštine Plav: „У Плаву имамо одличну сарадњу са СНП-ом…

 

Pitanje: da li  SNP, kao članica  “Ključa”, može da pojasni koga predstavlja u Plavskoj opštini, odnosno  s kime (kojim pojedincima) Šahmanović ima “odličnu saradnju”?

Da li ta “saradnja” podrazumijeva i  Šahmanovićevo uporno onemogućavanje investicija u Velici,  to jeste na Čakoru, za koje saglasnost bezuspješno traži  Klub Velika?

Da li ta “saradnja” podrazmijeva  Šahmanovićevu sprdnju sa Veličanima – kada im, umjesto obećanog (pri sklapanju tzv. koalicije…)  asfaltiranja puta od Brezojevičkoga polja, zakrpi nekoliko rupa – iz kojih je asfalt već ispao (ko ne vjeruje neka prošeta tim putem…) ?

Da li ta “saradnja” podrazumijeva aminovanje Šahmanovićevih sječenja elektro-žica po Velici  (za rasvjetu – kod Doma i na Jokića groblju) ?

Da li rukovodstvo SNP-a može da objasni ima li ta “saradnja” veze s time što je ova stranka na prošlim izborima u Velici imala  103 glasa, a sada – zajedno sa Rakčevićem i Lekićem – manje od 50 !?

Na tim izbirima  na nivou  Opštine Plav  SNP-eovci su sami osvojili 620 glasova, a sada, zahvaljujući baš “saradnji” sa Šahmanovićem  – zajedno sa Rakčevićem i Lekićem – svega 471 ?!

 

Da li Šahmanović misli da su svi Veličani pohotljivi  (kao ono par podmitljivaca i kleptomana), poslušni (kao ono dva-tri  jada od nazovi “naših” odbornika i činovnika) i u svemu beskičmeni potomci slavnih predaka …?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *